Oferta
EŁK
Ryby wędzone:
- węgorz
- pstrąg
- sieja
- sum
- sielawa
- stek z łososia
- jesiotr
- karp
Ryby surowe przetworzone:
- filet z okonia
- filet z sandacza
- płat z karpia
- płat z tołpygi
- płat z leszcza
- ryby patroszone: szczupak, lin, leszcz
- tuszki z ryb: płoć, okoń, leszcz
Ryby żywe:
- pstrąg
- jesiotr
- karp
- jaź (od jesieni)
- tołpyga (od jesieni)
- amur (od jesieni)
- sum europejski (od jesieni)
Materiał zarybieniowy dostępny na wiosnę.
KNYSZYN
Materiał zarybieniowy dostępny wiosną i jesienią:
- kroczek karpia
- kroczek amura
- kroczek tołpygi
- kroczek suma
- narybek letni sandacza w czerwcu
- karp wycier (lipcówka ) w czerwcu
Ryby żywe:
- karp
- jaź
- szczupak
- sum
- amur
- tołpyga
- karaś złoty
- karaś srebrny
- lin